Појачане синдикалне активности у Градишци

Тане Пеулић, потпредсједник Савеза синдиката Републике Српске и предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС, Данко Ружичић, предсједник Синдиката текстила,  коже и обуће РС и Горан Савановић, предсједник Синдиката трговине , угоститељства, туризма и услужних дјелатности РС данас ће у Градишци разговарати са начелником општинског Одјељења за привреду Бранком Стојнићем и директорима  неколико предузећа из ових области.

Обострана очекивања од овог састанка су велика, првенствено у постизању  сарадње  око заједничког дјеловања синдиката, локалне власти и привредника у оквиру појачаних привредних активности у Градишци.

Након овог састанка  у плану је нови састанак са предсједницима осталих привредних синдиката, локалне власти и привредника.

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]