Појачане синдикалне активности у Градишци

Тане Пеулић, потпредсједник Савеза синдиката Републике Српске и предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС, Данко Ружичић, предсједник Синдиката текстила,  коже и обуће РС и Горан Савановић, предсједник Синдиката трговине , угоститељства, туризма и услужних дјелатности РС данас ће у Градишци разговарати са начелником општинског Одјељења за привреду Бранком Стојнићем и директорима  неколико предузећа из ових области.

Обострана очекивања од овог састанка су велика, првенствено у постизању  сарадње  око заједничког дјеловања синдиката, локалне власти и привредника у оквиру појачаних привредних активности у Градишци.

Након овог састанка  у плану је нови састанак са предсједницима осталих привредних синдиката, локалне власти и привредника.

Одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске ( Фото РТРС )

У Бањалуци је одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката. Сједницом је пресједавао потпредсједник Владе Републике Српске Антон Касиповић. Састанку су присуствовали министар рада и борачко инвалидске заштите Миленко Савановић, предсједница Савеза [опширније]

Најаве догађаја
Сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске одржаће се данас 16.априла 2018.године са почетком у 11.00 часова у Кабинету потпредсједника Владе Републике Српске Антона Касиповића. У Имплементациони одбор испред Савеза синдиката [опширније]