Појачане синдикалне активности у Градишци

Тане Пеулић, потпредсједник Савеза синдиката Републике Српске и предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС, Данко Ружичић, предсједник Синдиката текстила,  коже и обуће РС и Горан Савановић, предсједник Синдиката трговине , угоститељства, туризма и услужних дјелатности РС данас ће у Градишци разговарати са начелником општинског Одјељења за привреду Бранком Стојнићем и директорима  неколико предузећа из ових области.

Обострана очекивања од овог састанка су велика, првенствено у постизању  сарадње  око заједничког дјеловања синдиката, локалне власти и привредника у оквиру појачаних привредних активности у Градишци.

Након овог састанка  у плану је нови састанак са предсједницима осталих привредних синдиката, локалне власти и привредника.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука у посјети предузећу Водовод Србац

Активности у синдикалним организацијама
Данас је на позив предсједника синдикалне организације Водовод Србац Милована Добрњца колектив посјетио извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука Горан Савановић. Тема разговора био је текст новог предлога Правилника о дисциплинској и материјалној одговорности који [опширније]
Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске