Подршка

Синдикат шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске, поново даје безрезервну подршку радницима Шумског газдинства “ Вучевица “ из Чајнича, који већ петнаести дан протествују само из једног разлога, а то је да се за в.д. директора овог предузећа не именују особа која не задовољава стручне, етичке и професионалне норме.
Позивамо Удружење шумарских инжињера и техничара Републике Српске (УШИТ-РС) да дигне свој глас против гажења шумарске струке и да се у складу са својим етичким кодексом одреди према оваквим случајевима који су у ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац изражени већ дужи временски период.

Радионица „Примјена закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне закона о раду“

Едукација
На Јахорини се 7. и 8. јуна одржава радионица о теми „Примјена Закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне Закона о раду “  коју Савез синдиката Републике Српске [опширније]