Подршка

Синдикат шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске, поново даје безрезервну подршку радницима Шумског газдинства “ Вучевица “ из Чајнича, који већ петнаести дан протествују само из једног разлога, а то је да се за в.д. директора овог предузећа не именују особа која не задовољава стручне, етичке и професионалне норме.
Позивамо Удружење шумарских инжињера и техничара Републике Српске (УШИТ-РС) да дигне свој глас против гажења шумарске струке и да се у складу са својим етичким кодексом одреди према оваквим случајевима који су у ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац изражени већ дужи временски период.

Одржана сједница Економско - социјалног савјета РС, још увијек нема коначног договора о висини најниже плате за 2017. годину

Одржана сједница Економско – социјалног савјета РС, још увијек нема коначног договора о висини најниже плате за 2017. годину

У Бањалуци је завршена сједница Економско – социјалног савјета РС, договора о висини најниже плате за наредну годину још увијек нема. Преговори се настављају наредних дана. Погледајте прилоге РТРС – а из Српске данас и [опширније]
Данас сједница Економско - социјалног савјета Републике Српске, на дневном реду утврђивање приједлога одлуке о висини најниже плате за следећу годину