Пленарна сједница Регионалног синдикалног савјета “ Солидарност „

Пленарна сједница Регионалног синдикалног савјета " Солидарност "

Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествовала је у раду пленарне сједнице Регионалног синдикалног савјета „Солидарност“ која се одржала у Сарајеву 9.јула 2017. године. Главна тема јучерашње сједнице био је социјални дијалог, односно рад економско-социјалних савјета земаља бивше Југославије чије синдикалне централе су и чланице овог Савјета, извјештаји радних група за радно законодавство, безбједност и заштиту здравља на раду, комуникације и рад младих. Поред предсједнице Мишић, у раду сједнице су учествовали и Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС и чланови Актива младих Савеза синдиката РС.

Радионица „Примјена закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне закона о раду“

Едукација
На Јахорини се 7. и 8. јуна одржава радионица о теми „Примјена Закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне Закона о раду “  коју Савез синдиката Републике Српске [опширније]