Пленарна сједница Регионалног синдикалног савјета “ Солидарност „

Пленарна сједница Регионалног синдикалног савјета " Солидарност "

Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествовала је у раду пленарне сједнице Регионалног синдикалног савјета „Солидарност“ која се одржала у Сарајеву 9.јула 2017. године. Главна тема јучерашње сједнице био је социјални дијалог, односно рад економско-социјалних савјета земаља бивше Југославије чије синдикалне централе су и чланице овог Савјета, извјештаји радних група за радно законодавство, безбједност и заштиту здравља на раду, комуникације и рад младих. Поред предсједнице Мишић, у раду сједнице су учествовали и Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС и чланови Актива младих Савеза синдиката РС.

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду 11.синдикалне љетне школе коју организује Међународна конфедерација синдиката/Пан-европски регионални савјет (МКС/ПЕРС) а чија је чланица Савез синдиката Републике Српске. Тема 11. синдикалне љетне школе је [опширније]