Пленарна сједница Регионалног синдикалног савјета “ Солидарност „

Пленарна сједница Регионалног синдикалног савјета " Солидарност "

Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествовала је у раду пленарне сједнице Регионалног синдикалног савјета „Солидарност“ која се одржала у Сарајеву 9.јула 2017. године. Главна тема јучерашње сједнице био је социјални дијалог, односно рад економско-социјалних савјета земаља бивше Југославије чије синдикалне централе су и чланице овог Савјета, извјештаји радних група за радно законодавство, безбједност и заштиту здравља на раду, комуникације и рад младих. Поред предсједнице Мишић, у раду сједнице су учествовали и Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС и чланови Актива младих Савеза синдиката РС.

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката [опширније]