Опроштајна посјета извршног директора Фабрике дувана Бања Лука Савезу синдиката Републике Српске

Извршни директор Фабрике дувана Бања Лука, Григор Пеев, посјетио је данас Дом синдиката са намјером да се захвали на досадашњој коректној сарадњи са синдикалцима како о питањима везаних за активности Фабрике тако и савјета за побољшавање статуса радника и њихових услова рада. Разлог посјете синдикату јесте одлазак Григора Пеева са функције директора.
Са директором су, поред предсједнице Савеза синдиката РС, Ранке Мишић, разговарали и генерални секретар Савеза синдиката РС, Горан Станковић, предсједник Синдиката пољопривреде и прехрамбене индустрије РС, Александар Томић и предсједник Синдикалне организације Фабрике дувана Бања Лука, Мирослав Маринковић.

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]