Опроштајна посјета извршног директора Фабрике дувана Бања Лука Савезу синдиката Републике Српске

Извршни директор Фабрике дувана Бања Лука, Григор Пеев, посјетио је данас Дом синдиката са намјером да се захвали на досадашњој коректној сарадњи са синдикалцима како о питањима везаних за активности Фабрике тако и савјета за побољшавање статуса радника и њихових услова рада. Разлог посјете синдикату јесте одлазак Григора Пеева са функције директора.
Са директором су, поред предсједнице Савеза синдиката РС, Ранке Мишић, разговарали и генерални секретар Савеза синдиката РС, Горан Станковић, предсједник Синдиката пољопривреде и прехрамбене индустрије РС, Александар Томић и предсједник Синдикалне организације Фабрике дувана Бања Лука, Мирослав Маринковић.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука у посјети предузећу Водовод Србац

Активности у синдикалним организацијама
Данас је на позив предсједника синдикалне организације Водовод Србац Милована Добрњца колектив посјетио извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука Горан Савановић. Тема разговора био је текст новог предлога Правилника о дисциплинској и материјалној одговорности који [опширније]
Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске