Опроштајна посјета извршног директора Фабрике дувана Бања Лука Савезу синдиката Републике Српске

Извршни директор Фабрике дувана Бања Лука, Григор Пеев, посјетио је данас Дом синдиката са намјером да се захвали на досадашњој коректној сарадњи са синдикалцима како о питањима везаних за активности Фабрике тако и савјета за побољшавање статуса радника и њихових услова рада. Разлог посјете синдикату јесте одлазак Григора Пеева са функције директора.
Са директором су, поред предсједнице Савеза синдиката РС, Ранке Мишић, разговарали и генерални секретар Савеза синдиката РС, Горан Станковић, предсједник Синдиката пољопривреде и прехрамбене индустрије РС, Александар Томић и предсједник Синдикалне организације Фабрике дувана Бања Лука, Мирослав Маринковић.

Одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске ( Фото РТРС )

У Бањалуци је одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката. Сједницом је пресједавао потпредсједник Владе Републике Српске Антон Касиповић. Састанку су присуствовали министар рада и борачко инвалидске заштите Миленко Савановић, предсједница Савеза [опширније]

Најаве догађаја
Сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске одржаће се данас 16.априла 2018.године са почетком у 11.00 часова у Кабинету потпредсједника Владе Републике Српске Антона Касиповића. У Имплементациони одбор испред Савеза синдиката [опширније]