Опроштајна посјета директора Фондације Фридрих Еберт Мариуса Милера Хенига Савезу синдиката Републике Српске

Фондације Фридрих Еберт

Данас је у Кабинету предсједнице Савеза синдиката Републике Српске уприличен опроштајни састанак са резидентним директором Фондације Фридрих Еберт, господином Мариусом Милером Хенигом са којим су представници Савеза синдиката Републике Српске имали изузетну сарадњу. На састанку су, са сада већ одлазећим директором , анализирани пројекти које је Савез синдиката реализовао уз техничку и финансијску подршку ове Фондације, док се са будућим директором ове Фондације, Петером Хурелбринком разговарало о  наставку сарадње која ће и даље бити од интереса чланства које наш Савез представља.

У раду састанка су, поред предсједнице Ранке Мишић и двојице директора Фондације, учествовали и генерални секретар Савеза синдиката РС, Горан Станковић и госпођа Мерима Алић Ејубовић из канцеларије  ове Фондације у Сарајеву.

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]