Одржане скупштине Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства прераде дрвета и папира Републике Српске

Синдикат шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске одржао је 02.12.2017. године скупштине Актива младих и Актива жена.

На скупштинама су усвојени Програм рада за наредни четверогодишњи период, Правилник о организовању и дјеловању Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС, те су изабрани координациони одбори и предсједници Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС.

За предсједника Актива младих Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС изабран је Павле Боснић, дипломирани инжињер шумарства из Шумског газдинства „Клековача“ – Источни Дрвар.

За предсједницу Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира изабрана је Тамара Илић, дипломирани економиста из Шумског газдинства Градишка.

Савез синдиката Републике Српске упутио Влади РС захтјев за повећање најниже плате на 500 КМ

Из Савеза синдиката Републике Српске данас је Влади РС упућен званичан захтјев за повећање најниже плате у Републици Српској на 500 КМ. Иако је Савез синдиката Републике Српске као одговоран социјални партнер иницирао одржавање сједнице [опширније]

Синдикална потрошачка корпа за новембар 2018. године 1886,86 КМ

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској,  у новембру 2018. године, коштала је 1888,86 КМ, коју је  просјечна исплаћена нето плата у овом мјесецу  у износу од 880,00 КМ, покривала  са свега 46,59 [опширније]