Одржане скупштине Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства прераде дрвета и папира Републике Српске

Синдикат шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске одржао је 02.12.2017. године скупштине Актива младих и Актива жена.

На скупштинама су усвојени Програм рада за наредни четверогодишњи период, Правилник о организовању и дјеловању Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС, те су изабрани координациони одбори и предсједници Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС.

За предсједника Актива младих Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС изабран је Павле Боснић, дипломирани инжињер шумарства из Шумског газдинства „Клековача“ – Источни Дрвар.

За предсједницу Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира изабрана је Тамара Илић, дипломирани економиста из Шумског газдинства Градишка.

Одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске ( Фото РТРС )

У Бањалуци је одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката. Сједницом је пресједавао потпредсједник Владе Републике Српске Антон Касиповић. Састанку су присуствовали министар рада и борачко инвалидске заштите Миленко Савановић, предсједница Савеза [опширније]

Најаве догађаја
Сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске одржаће се данас 16.априла 2018.године са почетком у 11.00 часова у Кабинету потпредсједника Владе Републике Српске Антона Касиповића. У Имплементациони одбор испред Савеза синдиката [опширније]