Одржане скупштине Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства прераде дрвета и папира Републике Српске

Синдикат шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске одржао је 02.12.2017. године скупштине Актива младих и Актива жена.

На скупштинама су усвојени Програм рада за наредни четверогодишњи период, Правилник о организовању и дјеловању Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС, те су изабрани координациони одбори и предсједници Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС.

За предсједника Актива младих Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС изабран је Павле Боснић, дипломирани инжињер шумарства из Шумског газдинства „Клековача“ – Источни Дрвар.

За предсједницу Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира изабрана је Тамара Илић, дипломирани економиста из Шумског газдинства Градишка.

У Службеном Гласнику Републике Српске објављен сет закона који се односе на повећање плата

Сет закона који се односе на повећање плата у Републици Српској објављен је у Службеном Гласнику РС 17. јула 2018. године. Ради се о законима који су усвојени на 28. Посебној сједници Народне скупшртине Републике [опширније]
Синдикати привреде и Унија удружења послодаваца РС договорили се да унаприједе будућу сарадњу

Потпредсједник Савеза синдиката Савеза синдиката Републике Српске за област привреде и предсједник Синдиката металске индустрије и рударства  РС Тане Пеулић и предсједници гранских синдиката привреде, развоварали су данас у Дому синдиката у Бањалуци са предсједником [опширније]