Одржане скупштине Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства прераде дрвета и папира Републике Српске

Синдикат шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске одржао је 02.12.2017. године скупштине Актива младих и Актива жена.

На скупштинама су усвојени Програм рада за наредни четверогодишњи период, Правилник о организовању и дјеловању Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС, те су изабрани координациони одбори и предсједници Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС.

За предсједника Актива младих Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС изабран је Павле Боснић, дипломирани инжињер шумарства из Шумског газдинства „Клековача“ – Источни Дрвар.

За предсједницу Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира изабрана је Тамара Илић, дипломирани економиста из Шумског газдинства Градишка.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука у посјети предузећу Водовод Србац

Активности у синдикалним организацијама
Данас је на позив предсједника синдикалне организације Водовод Србац Милована Добрњца колектив посјетио извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука Горан Савановић. Тема разговора био је текст новог предлога Правилника о дисциплинској и материјалној одговорности који [опширније]
Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске