Одржане скупштине Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства прераде дрвета и папира Републике Српске

Синдикат шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске одржао је 02.12.2017. године скупштине Актива младих и Актива жена.

На скупштинама су усвојени Програм рада за наредни четверогодишњи период, Правилник о организовању и дјеловању Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС, те су изабрани координациони одбори и предсједници Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС.

За предсједника Актива младих Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС изабран је Павле Боснић, дипломирани инжињер шумарства из Шумског газдинства „Клековача“ – Источни Дрвар.

За предсједницу Актива жена Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира изабрана је Тамара Илић, дипломирани економиста из Шумског газдинства Градишка.

Акциони план Владе Републике Српске за релизацију мјера у 2018. години

Влада Републике Српске припремила је Акциони план за спровођење мјера у 2018. години и одредила носиоце активности. Документ можете преузети на линку испод Акциони план Владе РС ( .xls )