Одржана Конститутивна сједница Координационог одбора синдикалних организација Судске полиције Републике Српске

Дана 01.03.2019. године у просторијама Регионалног синдикалног цнтра Савеза синдиката Републике Српске у Источном Сарајеву, одржана је Конститутивна сједница Координационог одбора синдикалних организација Судске полиције Републике Српске. Тиме је завршен процес реорганизације синдиката Судске полиције Републике Српске у складу са Статутом Синдиката правосуђа Републике Српске.

Формиране су синдикалне организације Судске полиције по Окружним центрима, чиме се постиже боља функционалност и координација са осталим органима Синдиката правосуђа Републике Српске.

Изабрани су органи и усвојен Правилник о раду Координационог одбора Судске полиције Републике Српске.

Трилатерални састанак Економско - социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Трилатерални састанак економско – социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Међународна сарадња
Данас ће се у Београду у згради Владе Републике Србије одржати трилатерални састанак представника економско-социјалних савјета Републике Србије, Републике Српске и Грчке у чијем раду ће учествовати предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић. На [опширније]