Одржан састанак синдикалног одбора АЛУМИНА Зворник

Дана 28.09.2017. године одржан је састанак синдикалног одбора “ АЛУМИНА “ Зворник којем је присуствовао Тане Пеулић, Предсједник гранског синдиката металске индустрије и рударства РС.
На састанку је разговарано о стању у предузећу, поштивању права радника и примјени одредаба колективног уговора. Закључено је да се упути захтјев послодавцу за одржавање преговора везано за повећање цијене рада за наредни период, договор око рјешавања статуса радника са посебним условима рада и друго.

Свечана академија, Вијећница Банског двора Бањалука, 17.12.2018. у 16.00 часова

Грански синдикати
Поводом одласка 52. групе дјеце из Републике Српске и Федерације БиХ на једноипомјесечни одмор и опоравак на Сицилију и Сардинију, у понедјељак 17. децембра 2018. године, са почетком у 16,00 часова, у Вијећници Банског двора [опширније]
Улога синдиката у реформама пензионих система и побољшања друштвеног и материјалног положаја пензионера у земљама региона