Одржан састанак синдикалног одбора АЛУМИНА Зворник

Дана 28.09.2017. године одржан је састанак синдикалног одбора “ АЛУМИНА “ Зворник којем је присуствовао Тане Пеулић, Предсједник гранског синдиката металске индустрије и рударства РС.
На састанку је разговарано о стању у предузећу, поштивању права радника и примјени одредаба колективног уговора. Закључено је да се упути захтјев послодавцу за одржавање преговора везано за повећање цијене рада за наредни период, договор око рјешавања статуса радника са посебним условима рада и друго.

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду 11.синдикалне љетне школе коју организује Међународна конфедерација синдиката/Пан-европски регионални савјет (МКС/ПЕРС) а чија је чланица Савез синдиката Републике Српске. Тема 11. синдикалне љетне школе је [опширније]