Одржан састанак представника синдиката и пословодства компаније Меркатор

Данас је у Бањалуци одржан састанак представника пословодства компаније Меркатор из ресора људских ресурса и представника синдиката.

Зоран Глигоревић, Мехмедалија Загорица и Алма Костић ,правници из Меркатора разговарали су са Ђуром Амиџићем ,предсједником синдикалне организације, Сандром Тодоровић, правницом Савеза синдиката Републике Српске и Гораном Савановићем ,предсједником синдиката трговине,угоститељства,туризма и услужних дјелатности Републике Српске. Разговор се водио о укупним односима, стању у компанији и могућностима побољшања рада запослених.

Наставак разговора и конкретних налажења рјешења очекује се у септембру 2018 године.

Семинар на тему " Примјена међународних стандарда рада у судском одлучивању у Републици Српској ", Бијељина, 16.11.2018. године

Семинар на тему “ Примјена међународних стандарда рада у судском одлучивању у Републици Српској „, Бијељина, 16.11.2018. године

Едукација
Савез синдиката Републике Српске у сарадњи са Америчким центром солидарности – Програм за Балкан организује дводневни семинар за чланове Генералног вијећа, Надзорног и Статутарног одбора и чланове Предсједништва Савеза синдиката Републике Српске на тему „ПРИМЈЕНА [опширније]