Одржан састанак представника синдиката и пословодства компаније Меркатор

Данас је у Бањалуци одржан састанак представника пословодства компаније Меркатор из ресора људских ресурса и представника синдиката.

Зоран Глигоревић, Мехмедалија Загорица и Алма Костић ,правници из Меркатора разговарали су са Ђуром Амиџићем ,предсједником синдикалне организације, Сандром Тодоровић, правницом Савеза синдиката Републике Српске и Гораном Савановићем ,предсједником синдиката трговине,угоститељства,туризма и услужних дјелатности Републике Српске. Разговор се водио о укупним односима, стању у компанији и могућностима побољшања рада запослених.

Наставак разговора и конкретних налажења рјешења очекује се у септембру 2018 године.

Преговори социјалних партнера о Општем колективном уговору, 20.02.2019. године, 13.00 часова

Најаве догађаја
У Административном центру Владе Републике Српске у Бањалуци, сутра 20. фебруара 2019 године ( сриједа), са почетком у 13,00 часова, одржаће се преговори социјалних партнера, Владе РС, Уније удружења послодаваца и Савеза синдиката Републике Српске,  [опширније]
Састанак делегације ССРС са министром привреде и предузетништва РС Вјекославом Петричевићем, 20.02.2019. године у 11.00 часова