Надзорни одбор СТУД РС прихватио Финансијски извјештај за 2018 годину

Данас је у Бањалуци одржана сједница Надзорног одбора Синдиката трговине , угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске. На сједници је разматран Извјештај о финансијском пословању за 2018. годину. Констатовано је рационално и законито  кориштење средстава и нажалост мањи прилив чланарине у односу на претходну годину. Позивна ствар је што је ССРС и СТУД РС  успио да у судском поступку наплати чланарину СО РК Боска Бања Лука, обустављену а неуплаћену у процесу приватизације.

Надзорни одбор којим је предсједавао Здравко Ружичић из СО „Пословна зона“ и чланови Татјана Сувајац из „Мој Маркет“ и Гордана Вучетић из „Релакса“  је прихватио финансијски извјештај, оцјенио га позитивно и упутио Републичком одбору на разматрање .

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]