Конкурс за новинарску награду за студенте и студенткиње новинарства и комуникологије на тему “ Стање радних права новинара и медијских радника у БиХ „

Конкурс за новинарску награду за студенте и студенткиње новинарства и комуникологије на тему " Стање радних права новинара и медијских радника у БиХ "
Конкурс за новинарску награду за студенте и студенткиње новинарства и комуникологије на тему " Стање радних права новинара и медијских радника у БиХ "

Удружење БХ новинари и Европска федерација новинара расписали су конкурс за новинарску награду за студенте / студенткиње новинарства и комуникологије за најбоље написан рад који описује стање радних права новинара и медијских радника у Босни и Херцеговини.

Право учешћа имају студенти и студенткиње журналистике и комуникологије са јавних и приватних универзитета у Босни и Херцеговини, уз достављање доказа о студентском статусу и називу одсјека ( скенирана прва страница индекса или потврда с факултета ).

Одлуку о најбољем раду донијеће четворочлани жири састављен од представника академске заједнице, новинара, представника Удружења БХ новинари и представника Европске федерације новинара.

Побједнички рад биће награђен са 500 КМ и објављен на веб страници Удружења БХ новинари.

Радови се достављају на е – маил адресу bhnovinari@bhnovinari.ba или на rea.adilagic@bhnovinari.ba најкасније до 01. марта 2019. године.

Конкурс се реализује уз финансијску подршку Европске уније и УНЕСЦО – а.

Погледајте и на овом линку.


Последње вијести

Трилатерални састанак Економско - социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Трилатерални састанак економско – социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Међународна сарадња
Данас ће се у Београду у згради Владе Републике Србије одржати трилатерални састанак представника економско-социјалних савјета Републике Србије, Републике Српске и Грчке у чијем раду ће учествовати предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић. На [опширније]
Фондације Фридрих Еберт

Опроштајна посјета директора Фондације Фридрих Еберт Мариуса Милера Хенига Савезу синдиката Републике Српске

Међународна сарадња
Данас је у Кабинету предсједнице Савеза синдиката Републике Српске уприличен опроштајни састанак са резидентним директором Фондације Фридрих Еберт, господином Мариусом Милером Хенигом са којим су представници Савеза синдиката Републике Српске имали изузетну сарадњу. На састанку [опширније]