Конференција за штампу “ ЗАХТЈЕВИ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЕЗАНИ ЗА БУЏЕТ И ПРОГРАМ ЕКОНОМСКИХ РЕФОРМИ СРПСКЕ ЗА 2019. ГОДИНУ, УТЕМЕЉЕНИ НА МЕМОРАНДУМУ, ПОТПИСАНОМ ИЗМЕЂУ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ВЛАДЕ СРПСКЕ 18.12.2017. ГОДИНЕ,, 31.10.2018. године, Дом синдиката Бањалука, 13.00. часова ( Live – stream на фејсбук страници ССРС )

Конференција за штампу " ЗАХТЈЕВИ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЕЗАНИ ЗА БУЏЕТ И ПРОГРАМ ЕКОНОМСКИХ РЕФОРМИ СРПСКЕ ЗА 2019. ГОДИНУ, УТЕМЕЉЕНИ НА МЕМОРАНДУМУ, ПОТПИСАНОМ ИЗМЕЂУ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ВЛАДЕ СРПСКЕ 18.12.2017. ГОДИНЕ,, 31.10.2018. године, Дом синдиката Бањалука, 13.00. часова

Дана 31. октобра 2018. године, у 13. часова, у Дому синдиката у Бањалуци, послије одржане сједнице Предсједништва Савеза синдиката Републике Српске, одржаће се конференција за штампу на тему:

“ ЗАХТЈЕВИ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЕЗАНИ ЗА БУЏЕТ И ПРОГРАМ ЕКОНОМСКИХ РЕФОРМИ СРПСКЕ  ЗА 2019. ГОДИНУ, УТЕМЕЉЕНИ НА МЕМОРАНДУМУ, ПОТПИСАНОМ ИЗМЕЂУ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ  И ВЛАДЕ СРПСКЕ 18.12.2017. ГОДИНЕ,,

Позивамо новинаре да медијски пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

Live – stream на фејсбук страници ССРС

Синдикална потрошачка корпа за април 2019. године 1893,41 КМ

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској, у априлу 2019. године, коштала је 1893,41 КМ, коју је просјечна исплаћена нето плата у овом мјесецу у износу од 896,00 КМ, покривала  са свега 47,32 одсто. [опширније]

Статистички подаци за април 2019. године