Конференција за штампу “ ЗАХТЈЕВИ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЕЗАНИ ЗА БУЏЕТ И ПРОГРАМ ЕКОНОМСКИХ РЕФОРМИ СРПСКЕ ЗА 2019. ГОДИНУ, УТЕМЕЉЕНИ НА МЕМОРАНДУМУ, ПОТПИСАНОМ ИЗМЕЂУ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ВЛАДЕ СРПСКЕ 18.12.2017. ГОДИНЕ,, 31.10.2018. године, Дом синдиката Бањалука, 13.00. часова ( Live – stream на фејсбук страници ССРС )

Конференција за штампу " ЗАХТЈЕВИ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЕЗАНИ ЗА БУЏЕТ И ПРОГРАМ ЕКОНОМСКИХ РЕФОРМИ СРПСКЕ ЗА 2019. ГОДИНУ, УТЕМЕЉЕНИ НА МЕМОРАНДУМУ, ПОТПИСАНОМ ИЗМЕЂУ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ВЛАДЕ СРПСКЕ 18.12.2017. ГОДИНЕ,, 31.10.2018. године, Дом синдиката Бањалука, 13.00. часова

Дана 31. октобра 2018. године, у 13. часова, у Дому синдиката у Бањалуци, послије одржане сједнице Предсједништва Савеза синдиката Републике Српске, одржаће се конференција за штампу на тему:

“ ЗАХТЈЕВИ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЕЗАНИ ЗА БУЏЕТ И ПРОГРАМ ЕКОНОМСКИХ РЕФОРМИ СРПСКЕ  ЗА 2019. ГОДИНУ, УТЕМЕЉЕНИ НА МЕМОРАНДУМУ, ПОТПИСАНОМ ИЗМЕЂУ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ  И ВЛАДЕ СРПСКЕ 18.12.2017. ГОДИНЕ,,

Позивамо новинаре да медијски пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

Live – stream на фејсбук страници ССРС

Горан Станковић Генерални секретар ССРС за портал “ Српскаинфо “ , 12.02.2019. године

Горан Станковић, Генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске у изјави за портал “ СРПСКАИНФО “ истакао је да су измјене Закона о раду договорене и Меморандумом који су још 2017. године потписали представници Владе РС [опширније]
Предсједник СТУД РС Горан Савановић у Градишци