Конференција ССРС о динамици реализације мјера из Меморандума потписаног са Владом РС

Савез синдиката Републике Српске уз подршку Међународне конфедерације синдиката – канцеларија Сарајево организује конференцију на тему:

„ Креирање политика и мјера Савеза синдиката Републике Српске за 2019.годину у вези реализације Меморандума о заједничким мјерама за период 2018-2020. године закљученим између Савеза синдиката РС и Владе РС“

Конференција се одржсава у сриједу и четвртак, 13. и 14. 03. 2019.године у Теслићу.

Конференцији присуствује и представница Међународне конфедерације синдиката из канцеларије Сарајево Ениса Салимовић

У раду конференције учествују предсједници гранских синдиката – чланови Предсједништва ССРС, правници из Службе за бесплатну правну помоћ ССРС, извршни секретари у регионалним синдикалним центрима и повјереници у синдикалним канцеларијама, као и представница Међународне конфедерације синдиката из канцеларије Сарајево Ениса Салимовић.

Трилатерални састанак Економско - социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Трилатерални састанак економско – социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Међународна сарадња
Данас ће се у Београду у згради Владе Републике Србије одржати трилатерални састанак представника економско-социјалних савјета Републике Србије, Републике Српске и Грчке у чијем раду ће учествовати предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић. На [опширније]