Конференција о промоцији покретања Пројекта подршке запошљавању ( Велика сала административног центра Владе Републике Српске )

На позив министра рада и борачко-инвалидске заштите РС, Миленка Савановића,предсједница Савеза синдиката РС, Ранка Мишић, учествоваће данас у раду Конференције о промоцији Пројекта подршке запошљавању која ће се  данас одржати у великој сали Административног центра Владе РС са почетком у 09.30 часова.

На конференцији ће се презентовати Пројекат подршке запошљавању, а учествоваће и министар индустрије, енергетике и рударства, Петар Ђокић, министар финансија, Зоран Тегелтија, те представници Свјетске банке и ЈУ „Завода за запошљавање Републике Српске.“

Горан Станковић Генерални секретар ССРС за портал “ Српскаинфо “ , 12.02.2019. године

Горан Станковић, Генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске у изјави за портал “ СРПСКАИНФО “ истакао је да су измјене Закона о раду договорене и Меморандумом који су још 2017. године потписали представници Владе РС [опширније]
Предсједник СТУД РС Горан Савановић у Градишци

Грански синдикати