Конференција о промоцији покретања Пројекта подршке запошљавању ( Велика сала административног центра Владе Републике Српске )

На позив министра рада и борачко-инвалидске заштите РС, Миленка Савановића,предсједница Савеза синдиката РС, Ранка Мишић, учествоваће данас у раду Конференције о промоцији Пројекта подршке запошљавању која ће се  данас одржати у великој сали Административног центра Владе РС са почетком у 09.30 часова.

На конференцији ће се презентовати Пројекат подршке запошљавању, а учествоваће и министар индустрије, енергетике и рударства, Петар Ђокић, министар финансија, Зоран Тегелтија, те представници Свјетске банке и ЈУ „Завода за запошљавање Републике Српске.“

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду 11.синдикалне љетне школе коју организује Међународна конфедерација синдиката/Пан-европски регионални савјет (МКС/ПЕРС) а чија је чланица Савез синдиката Републике Српске. Тема 11. синдикалне љетне школе је [опширније]