Конференција о промоцији покретања Пројекта подршке запошљавању ( Велика сала административног центра Владе Републике Српске )

На позив министра рада и борачко-инвалидске заштите РС, Миленка Савановића,предсједница Савеза синдиката РС, Ранка Мишић, учествоваће данас у раду Конференције о промоцији Пројекта подршке запошљавању која ће се  данас одржати у великој сали Административног центра Владе РС са почетком у 09.30 часова.

На конференцији ће се презентовати Пројекат подршке запошљавању, а учествоваће и министар индустрије, енергетике и рударства, Петар Ђокић, министар финансија, Зоран Тегелтија, те представници Свјетске банке и ЈУ „Завода за запошљавање Републике Српске.“

МОР трипартизам " веома моћан противотров" за негативне политичке трендове и дискурс

МОР трипартизам “ веома моћан противотров“ за негативне политичке трендове и дискурс

Међународна сарадња
Међународна конференција рада завршена је 8. Јуна 2018. са поруком  генералног директора МОР –а , Гаја Рајдера, да се „његује, штити и практикује“ социјални дијалог. Трипартизам  који окупља владе, послодавце и раднике – „не само [опширније]