Конференција о промоцији покретања Пројекта подршке запошљавању ( Велика сала административног центра Владе Републике Српске )

На позив министра рада и борачко-инвалидске заштите РС, Миленка Савановића,предсједница Савеза синдиката РС, Ранка Мишић, учествоваће данас у раду Конференције о промоцији Пројекта подршке запошљавању која ће се  данас одржати у великој сали Административног центра Владе РС са почетком у 09.30 часова.

На конференцији ће се презентовати Пројекат подршке запошљавању, а учествоваће и министар индустрије, енергетике и рударства, Петар Ђокић, министар финансија, Зоран Тегелтија, те представници Свјетске банке и ЈУ „Завода за запошљавање Републике Српске.“

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката [опширније]