Конференција о будућности рада Баку, Азербејџан, 12. и 13. септембар 2017. године

Представник Савеза синдиката Републике Српске, Драган Гњатић, учествује у раду подрегионалне конференције под називом “ Будућност рада “ коју организује Биро за радничка питања Међународне организације рада.
Конференција се одржава у Бакуу у Азербејџану а главни циљеви су изазови у свијету рада, расправа о Извјештају генералног директора Међународне организације рада са посебним освртом на достојанствен рад, организацију рада и производње, колективно преговарање а све у интересу заштите и промовисања радничких права.
Поред представника Савеза синдиката РС, конференцији присуствују и представници осталих синдикалних централа из земаља бивше Југославије.

" Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата " , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

“ Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата “ , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

У Бањалуци је одржан састанак предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, руководством Владе Српске и предсједницима парламентарних странака које чине већину у Народној скупштини. Предсједница Српске је рекла да [опширније]
Састанак делегације ССРС предвођене предсједницом Ранком Мишић са премијером Радованом Вишковићем