Јединствена удружена синдикална организација у ЈПШ „Шуме Републике Српске“ а.д. Соколац са управом предузећа утврдила износ регреса за 2019. годину

У складу са одредбама Колективног уговора за запослене у ЈПШ „Шуме Републике Српске“ а.д. Соколац, Јединствена удружена синдикална организација у ЈПШ „Шуме Републике Српске“ а.д. Соколац, као већински репрезентативни синдикат и Управа  Јавног предузећа, утврдили су износ регреса за коришћење годишњег одмора за 2019. годину за запослене у ЈПШ „Шуме Републике Српске“ а.д. Соколац.

Висина регреса за 2019.годину утврђена је у износу од 500,00 КМ и биће исплаћена свим радницима који су остварили право на годишњи одмор у 2019. години.

Допис синдикалним организацијама (.пдф)

Регионални форум о платама, Београд, 16-17.јули 2019. године

Регионални форум о платама, Београд, 16-17. јули 2019. године

Међународна сарадња