Јединствена удружена синдикална организација у ЈПШ “ ШУМЕ РС “ а.д. Соколац потписала Колективни уговор за запослене у овом предузећу

Јединствена синдикална организација у ЈП ШУМЕ РС а.д. Соколац потписала Колективни уговор за запослене у овом предузећу

Јединствена удружена синдикална организација у ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац је данас, 01.11.2018. године у Сокоцу потписала Колективни уговор за запослене у ЈПШ “ Шуме Републике Српске “ а.д. Соколац. У процесу преговарања Јединствена удуржена синдикална организација у ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац је имала и велику помоћ и подршку Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске,

Колективни уговор су потписали Душан Марковић, предсједник Јединствене удружене синдикалне организације Шуме РС и Ристо Марић, генерални директор предузећа.

Потписивању су присуствовали и Владо Павловић, предсједник Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира РС, Биљана Марковић, предсједник Надзорног одбора предузећа и Горан Станковић, Генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске.

Чланови преговарачког тима са предсједником Надзорног одбора предузећа ЈПШ " Шуме РС " а.д. Соколац
Чланови преговарачког тима са предсједником Надзорног одбора предузећа ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац

Синдикална потрошачка корпа за мај 2019. године 1894,39KM

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској, у мају  2019.године, коштала је 1894,39 КМ, коју је  просјечна исплаћена нето плата у овом мјесецу у износу од 903,00 КМ, покривала са свега 47,67 одсто. Просјечна [опширније]