Информативна сесија Међународне организације рада на тему родно-заснованог насиља, Сарајево, 10.05.2019. године

Информативна сесија Међународне организације рада на тему родно-заснованог насиља, Сарајево,10.05.2019. године

Међународна организација рада (МОР) одржава радну сесију о родно-заснованом насиљу и процесу доношења међународног радног стандарда о насиљу и узнемиравању у свијету рада. Сесија се одржава у Сарајеву 10.05.2019. године. На сесији ће бити представљен и Извјештај о будућности рада, који је објављен поводом обиљежавања стогодишњице рада Међународне организације рада.

Савез синдиката Републике Српске ће представљати предсједница Ранка Мишић.

У раду сесије учествује предсједница Савеза синдиката Републике Српске Ранка Мишић

Регионални форум о платама, Београд, 16-17.јули 2019. године

Регионални форум о платама, Београд, 16-17. јули 2019. године

Међународна сарадња