Горан Савановић изабран за Предсједника Управног одбора Агенције за мирно рјешаванје радних спорова

У Бањалуци је 22. септембра 2017. године одржана Десета сједница Управног одбора Агенције за мирно рјешавање радних спорова.
На сједници је извршена промјена члана Управног одбора Агенције, па је умјесто досадашњег представника Савеза синдиката Републике Српске Велке Оџаковић, које је отишла у пензију, именован Горан Савановић, предсједник Синдиката трговине, туризма, угоститељства и услужних дјелатности Републике Српске.
За предсједника Управног одбора Агенције за мирно рјешавање радних спорова, изабран је Горан Савановић.

" Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата " , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

“ Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата “ , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

У Бањалуци је одржан састанак предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, руководством Владе Српске и предсједницима парламентарних странака које чине већину у Народној скупштини. Предсједница Српске је рекла да [опширније]
Састанак делегације ССРС предвођене предсједницом Ранком Мишић са премијером Радованом Вишковићем