Горан Савановић изабран за Предсједника Управног одбора Агенције за мирно рјешаванје радних спорова

У Бањалуци је 22. септембра 2017. године одржана Десета сједница Управног одбора Агенције за мирно рјешавање радних спорова.
На сједници је извршена промјена члана Управног одбора Агенције, па је умјесто досадашњег представника Савеза синдиката Републике Српске Велке Оџаковић, које је отишла у пензију, именован Горан Савановић, предсједник Синдиката трговине, туризма, угоститељства и услужних дјелатности Републике Српске.
За предсједника Управног одбора Агенције за мирно рјешавање радних спорова, изабран је Горан Савановић.

Синдикална потрошачка корпа за мај 2019. године 1894,39KM

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској, у мају  2019.године, коштала је 1894,39 КМ, коју је  просјечна исплаћена нето плата у овом мјесецу у износу од 903,00 КМ, покривала са свега 47,67 одсто. Просјечна [опширније]

Статистички подаци за мај 2019. године

Просјечна плата након опорезивања (нето плата) у Републици Српској исплаћена у мају 2019. године износи 903,00 КМ и већа је за 7,00 КМ у односу на просјечну плату након опорезивања (нето плату) исплаћену у априлу [опширније]