Горан Савановић изабран за Предсједника Управног одбора Агенције за мирно рјешаванје радних спорова

У Бањалуци је 22. септембра 2017. године одржана Десета сједница Управног одбора Агенције за мирно рјешавање радних спорова.
На сједници је извршена промјена члана Управног одбора Агенције, па је умјесто досадашњег представника Савеза синдиката Републике Српске Велке Оџаковић, које је отишла у пензију, именован Горан Савановић, предсједник Синдиката трговине, туризма, угоститељства и услужних дјелатности Републике Српске.
За предсједника Управног одбора Агенције за мирно рјешавање радних спорова, изабран је Горан Савановић.

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду 11.синдикалне љетне школе коју организује Међународна конфедерација синдиката/Пан-европски регионални савјет (МКС/ПЕРС) а чија је чланица Савез синдиката Републике Српске. Тема 11. синдикалне љетне школе је [опширније]