Европска регионална конференција Међународног синдиката грађевинарства и дрвне индустрије 13-14.децембар 2018. Адана, Турска

Предсједник Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске, Владо Павловић, учествује у раду Европске регионалне конференције Међународног синдиката грађевинарства и дрвне индустрије у Адани у Турској од 13.до 15.децембра 2018.године.

У складу са статутом ове међународне асоцијације, регионална конференција се одржава сваке четири године и састављена је од представника европских чланица ове асоцијације чији је члан и Синдикат шумарства, прераде дрвета и папира РС. На овој Конференцији се бирају  чланови Европског регионалног комитета и комитета жена.

Владо Павловић учествује у раду Европске регионалне конференције Међународног синдиката грађевинарства и дрвне индустрије у Адани у Турској од 13.до 15.децембра 2018.године

Поред избора чланова комитета, расрпављаће се и о проблемима са којима се суочавају синдикати из ове области, те акционом плану комитета за 2019.годину.

Распоред јавних расправа о Закону о посредовању у запошљавању и правима за вријеме незапослености и Закона о здравственом осигурању

У периоду од 16. до 23. јула 2019. године биће одржане заједничке јавне расправе о Нацрту Закона о измјенама и допунама Закона о посредовању у запошљавању и Нацрту Закона о измјенама и допунама Закона о [опширније]
Наставак преговора о Општем колективном уговору, Административни центар Владе РС, 09.07.2019. године, 15.00 часова

Најаве догађаја