Европска регионална конференција Међународног синдиката грађевинарства и дрвне индустрије 13-14.децембар 2018. Адана, Турска

Предсједник Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске, Владо Павловић, учествује у раду Европске регионалне конференције Међународног синдиката грађевинарства и дрвне индустрије у Адани у Турској од 13.до 15.децембра 2018.године.

У складу са статутом ове међународне асоцијације, регионална конференција се одржава сваке четири године и састављена је од представника европских чланица ове асоцијације чији је члан и Синдикат шумарства, прераде дрвета и папира РС. На овој Конференцији се бирају  чланови Европског регионалног комитета и комитета жена.

Владо Павловић учествује у раду Европске регионалне конференције Међународног синдиката грађевинарства и дрвне индустрије у Адани у Турској од 13.до 15.децембра 2018.године

Поред избора чланова комитета, расрпављаће се и о проблемима са којима се суочавају синдикати из ове области, те акционом плану комитета за 2019.годину.

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]