Драгана Врабичић и Горан Савановић гости у емисији „Потез“ телевизије К3, 30.04.2019. године у 21.00 час

Драгана Врабичић и Горан Савановић гости у емисији "Потез" телевизије К3, 30.04.2019. године у 21.00 час

Драгана Врабичић, предсједница Синдиката радника у грађевинарству и стамбено – комуналним дјелатностима Републике Српске, и Горан Савановић, предсједник Синдиката трговине, туризма, угоститељства и услужних дјелатности Републике Српске поводом 1. маја, Међународног празника рада, гостоваће вечерас од 21.00 час у емисији „Потез“ телеизије К3.

Регионални форум о платама, Београд, 16-17.јули 2019. године

Регионални форум о платама, Београд, 16-17. јули 2019. године

Међународна сарадња
У складу са закључцима са сједнице Извршног одбора Пан-европског регионалног савјета (PERC), плате су неприхватљиво ниске у југоисточној Европи, што доводи у питање раднички дигнитет и живот. Како би се подржали синдикати у борби за [опширније]