Драгана Врабичић и Горан Савановић гости у емисији „Потез“ телевизије К3, 30.04.2019. године у 21.00 час

Драгана Врабичић и Горан Савановић гости у емисији "Потез" телевизије К3, 30.04.2019. године у 21.00 час

Драгана Врабичић, предсједница Синдиката радника у грађевинарству и стамбено – комуналним дјелатностима Републике Српске, и Горан Савановић, предсједник Синдиката трговине, туризма, угоститељства и услужних дјелатности Републике Српске поводом 1. маја, Међународног празника рада, гостоваће вечерас од 21.00 час у емисији „Потез“ телеизије К3.

Синдикална потрошачка корпа за април 2019. године 1893,41 КМ

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској, у априлу 2019. године, коштала је 1893,41 КМ, коју је просјечна исплаћена нето плата у овом мјесецу у износу од 896,00 КМ, покривала  са свега 47,32 одсто. [опширније]

Статистички подаци за април 2019. године

Просјечна плата након опорезивања (нето плата) у Републици Српској исплаћена у априлу 2019. године износи 896,00 КМ и већа је за 10,00 КМ у односу на просјечну плату након опорезивања (нето плату) исплаћену у марту [опширније]