Директор Ристо Марић преварио раднике Ш.Г. “ Вучевица “ Чајниче

Директор Ристо Марић преварио раднике Ш.Г. " Вучевица " Чајниче

Запослени у Ш.Г “ Вучевица “ из Чајнича настављају протесте, зато што је јуче именовани в.д. директор овог предузећа Славиша Ковачевић, јутрос усмено обавјештен да одлука о његовом именовању не може бити спроведена у дјело, те да за в. д. директора мора бити именован Неђо Машић.
Незадовољни таквом одлуком директора ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац, Риста Марића, који је по ко зна који пут покушао да превари раднике, запослени у овом шумском газдинству су јутрос једногласно одлучили , да ће у случају именовања за в.д. директора Неђа Машића, наставити, прије седам дана започете протесте, пред Дирекцијом Јавног предузећа “ Шуме РС “ у Сокоцу.
Радницима Ш.Г. “ Вучевица “ из Чајнича , на протестима у Сокоцу, придружити ће се запослени из осталих шумских газдинстава.

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката [опширније]