Директор Ристо Марић преварио раднике Ш.Г. “ Вучевица “ Чајниче

Директор Ристо Марић преварио раднике Ш.Г. " Вучевица " Чајниче

Запослени у Ш.Г “ Вучевица “ из Чајнича настављају протесте, зато што је јуче именовани в.д. директор овог предузећа Славиша Ковачевић, јутрос усмено обавјештен да одлука о његовом именовању не може бити спроведена у дјело, те да за в. д. директора мора бити именован Неђо Машић.
Незадовољни таквом одлуком директора ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац, Риста Марића, који је по ко зна који пут покушао да превари раднике, запослени у овом шумском газдинству су јутрос једногласно одлучили , да ће у случају именовања за в.д. директора Неђа Машића, наставити, прије седам дана започете протесте, пред Дирекцијом Јавног предузећа “ Шуме РС “ у Сокоцу.
Радницима Ш.Г. “ Вучевица “ из Чајнича , на протестима у Сокоцу, придружити ће се запослени из осталих шумских газдинстава.

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду 11.синдикалне љетне школе коју организује Међународна конфедерација синдиката/Пан-европски регионални савјет (МКС/ПЕРС) а чија је чланица Савез синдиката Републике Српске. Тема 11. синдикалне љетне школе је [опширније]