Делегација Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске у посјети „ИФ Метал“ Шведска

Делегација Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске у посјети "ИФ Метал" Шведска

Делегација Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске учествовала је у посјети ИФ МЕТАЛ Шведска заједно са делегацијом Синдиката металаца Војводине у склопу заједничког пројекта „Синдикат без граница“.

У делегацији Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске су Раденко Смиљанић, предсједник синдиката „АЛУМИНА“ Зворник и члан републичког одбора, Сузана Драгичевић, „Алумина“ Зворник, представник актива младих, Синиша Ристић, предсједник синдиката „ЕФТ“ Рудник и термоелектрана Станари и члан републичког одбора, Огњен Ристић, предсједник синдиката „Метал“ Градишка и члан републичког одбора, Жана Радовић, „Механизми Б“ Градишка, представник актива жена и Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

Делегација Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске боравиће у Шведској од 12. до 15. јуна.

Радионица „Примјена закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне закона о раду“

Едукација
На Јахорини се 7. и 8. јуна одржава радионица о теми „Примјена Закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне Закона о раду “  коју Савез синдиката Републике Српске [опширније]