Честитка предсједника Синдиката металске индустрије и рударства РС упућена SWISSLION IAT Требиње

Четитка Предсједника синдиката металске индустрије и рударства РС упућена SWISSLION IAT Требиње

Предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС Тане Пеулић, упутио је руководству и запосленима у SWISSLION IAT Требиње честитку поводом обиљежавања Крсне славе.

“ У поводу Крсне славе сабора Светог Архангела Михаила – Аранђеловдана, у име Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске и своје лично име упућујем Вам најискреније честитке,са жељом да предузеће настави са успјешним пословним резултатима,а Вама  и свим запосленим радницима предузећа желим много успјеха,здравља , личне и породичне среће“ наводи се у честитци.

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду 11.синдикалне љетне школе коју организује Међународна конфедерација синдиката/Пан-европски регионални савјет (МКС/ПЕРС) а чија је чланица Савез синдиката Републике Српске. Тема 11. синдикалне љетне школе је [опширније]