Честитка предсједника Синдиката металске индустрије и рударства РС упућена SWISSLION IAT Требиње

Четитка Предсједника синдиката металске индустрије и рударства РС упућена SWISSLION IAT Требиње

Предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС Тане Пеулић, упутио је руководству и запосленима у SWISSLION IAT Требиње честитку поводом обиљежавања Крсне славе.

“ У поводу Крсне славе сабора Светог Архангела Михаила – Аранђеловдана, у име Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске и своје лично име упућујем Вам најискреније честитке,са жељом да предузеће настави са успјешним пословним резултатима,а Вама  и свим запосленим радницима предузећа желим много успјеха,здравља , личне и породичне среће“ наводи се у честитци.

Свечана академија, Вијећница Банског двора Бањалука, 17.12.2018. у 16.00 часова

Грански синдикати
Поводом одласка 52. групе дјеце из Републике Српске и Федерације БиХ на једноипомјесечни одмор и опоравак на Сицилију и Сардинију, у понедјељак 17. децембра 2018. године, са почетком у 16,00 часова, у Вијећници Банског двора [опширније]
Улога синдиката у реформама пензионих система и побољшања друштвеног и материјалног положаја пензионера у земљама региона