Честитка предсједника Синдиката металске индустрије и рударства РС упућена SWISSLION IAT Требиње

Четитка Предсједника синдиката металске индустрије и рударства РС упућена SWISSLION IAT Требиње

Предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС Тане Пеулић, упутио је руководству и запосленима у SWISSLION IAT Требиње честитку поводом обиљежавања Крсне славе.

“ У поводу Крсне славе сабора Светог Архангела Михаила – Аранђеловдана, у име Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске и своје лично име упућујем Вам најискреније честитке,са жељом да предузеће настави са успјешним пословним резултатима,а Вама  и свим запосленим радницима предузећа желим много успјеха,здравља , личне и породичне среће“ наводи се у честитци.

МОР трипартизам " веома моћан противотров" за негативне политичке трендове и дискурс

МОР трипартизам “ веома моћан противотров“ за негативне политичке трендове и дискурс

Међународна сарадња
Међународна конференција рада завршена је 8. Јуна 2018. са поруком  генералног директора МОР –а , Гаја Рајдера, да се „његује, штити и практикује“ социјални дијалог. Трипартизам  који окупља владе, послодавце и раднике – „не само [опширније]