Честитка предсједника Синдиката металске индустрије и рударства РС упућена SWISSLION IAT Требиње

Четитка Предсједника синдиката металске индустрије и рударства РС упућена SWISSLION IAT Требиње

Предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС Тане Пеулић, упутио је руководству и запосленима у SWISSLION IAT Требиње честитку поводом обиљежавања Крсне славе.

“ У поводу Крсне славе сабора Светог Архангела Михаила – Аранђеловдана, у име Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске и своје лично име упућујем Вам најискреније честитке,са жељом да предузеће настави са успјешним пословним резултатима,а Вама  и свим запосленим радницима предузећа желим много успјеха,здравља , личне и породичне среће“ наводи се у честитци.

Синдикална потрошачка корпа за мај 2019. године 1894,39KM

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској, у мају  2019.године, коштала је 1894,39 КМ, коју је  просјечна исплаћена нето плата у овом мјесецу у износу од 903,00 КМ, покривала са свега 47,67 одсто. Просјечна [опширније]

Статистички подаци за мај 2019. године

Просјечна плата након опорезивања (нето плата) у Републици Српској исплаћена у мају 2019. године износи 903,00 КМ и већа је за 7,00 КМ у односу на просјечну плату након опорезивања (нето плату) исплаћену у априлу [опширније]