Честитка предсједника Синдиката металске индустрије и рударства РС упућена SWISSLION IAT Требиње

Четитка Предсједника синдиката металске индустрије и рударства РС упућена SWISSLION IAT Требиње

Предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС Тане Пеулић, упутио је руководству и запосленима у SWISSLION IAT Требиње честитку поводом обиљежавања Крсне славе.

“ У поводу Крсне славе сабора Светог Архангела Михаила – Аранђеловдана, у име Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске и своје лично име упућујем Вам најискреније честитке,са жељом да предузеће настави са успјешним пословним резултатима,а Вама  и свим запосленим радницима предузећа желим много успјеха,здравља , личне и породичне среће“ наводи се у честитци.

" Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата " , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

“ Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата “ , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

У Бањалуци је одржан састанак предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, руководством Владе Српске и предсједницима парламентарних странака које чине већину у Народној скупштини. Предсједница Српске је рекла да [опширније]
Састанак делегације ССРС предвођене предсједницом Ранком Мишић са премијером Радованом Вишковићем