“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката земаља бивше Југославије.

Округли сто ће се одржати у периоду од 10. до 12. децембра 2018. године у Београду гдје ће се расправљати о изазовима у досадашњем функционисању економско-социјалних савјета у региону из угла синдиката, као и промовисању изградње капацитета и јачања трипартитног и бипартитног социјалног дијалога.

У раду округлог стола ће, поред предсједнице Мишић, учествовати и остали предсједници синдикалних централа – чланица Регионалног синдикалног савјета Солидарност.

Фондације Фридрих Еберт

Опроштајна посјета директора Фондације Фридрих Еберт Мариуса Милера Хенига Савезу синдиката Републике Српске

Међународна сарадња
Данас је у Кабинету предсједнице Савеза синдиката Републике Српске уприличен опроштајни састанак са резидентним директором Фондације Фридрих Еберт, господином Мариусом Милером Хенигом са којим су представници Савеза синдиката Републике Српске имали изузетну сарадњу. На састанку [опширније]