7. регионални округли сто „Социјални дијалог у Југоисточној Европи“ 8-10.октобар 2018. године, Бечићи

7. регионални округли сто „Социјални дијалог у Југоисточној Европи“ 8-10.октобар 2018.године, Бечићи

На позив  Министарства рада и социјалне заштите Републике Црне Горе и Фондације Фридрих Еберт, предсједница и генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић и Горан Станковић учествују у раду 7. регионалног округлог стола о теми „Социјални дијалог у Југоисточној Европи“.Окрулги сто се организује у сарадњи са Савезом синдиката Црне Горе, Унијом слободних синдиката Црне Горе и Удружењем послодаваца Црне Горе.

Циљ округлог стола је расрпава о нестандардним облицима рада и утицај глобализације и дигитализације у земљама Југоисточне Европе.

Поред синдикалних представника, у раду округлог стола учествују и представници послодаваца и ресорних министарстава земаља Југоисточне Европе.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука у посјети предузећу Водовод Србац

Активности у синдикалним организацијама
Данас је на позив предсједника синдикалне организације Водовод Србац Милована Добрњца колектив посјетио извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука Горан Савановић. Тема разговора био је текст новог предлога Правилника о дисциплинској и материјалној одговорности који [опширније]
Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске