7. регионални округли сто „Социјални дијалог у Југоисточној Европи“ 8-10.октобар 2018. године, Бечићи

7. регионални округли сто „Социјални дијалог у Југоисточној Европи“ 8-10.октобар 2018.године, Бечићи

На позив  Министарства рада и социјалне заштите Републике Црне Горе и Фондације Фридрих Еберт, предсједница и генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић и Горан Станковић учествују у раду 7. регионалног округлог стола о теми „Социјални дијалог у Југоисточној Европи“.Окрулги сто се организује у сарадњи са Савезом синдиката Црне Горе, Унијом слободних синдиката Црне Горе и Удружењем послодаваца Црне Горе.

Циљ округлог стола је расрпава о нестандардним облицима рада и утицај глобализације и дигитализације у земљама Југоисточне Европе.

Поред синдикалних представника, у раду округлог стола учествују и представници послодаваца и ресорних министарстава земаља Југоисточне Европе.

Распоред јавних расправа о Закону о посредовању у запошљавању и правима за вријеме незапослености и Закона о здравственом осигурању

У периоду од 16. до 23. јула 2019. године биће одржане заједничке јавне расправе о Нацрту Закона о измјенама и допунама Закона о посредовању у запошљавању и Нацрту Закона о измјенама и допунама Закона о [опширније]
Наставак преговора о Општем колективном уговору, Административни центар Владе РС, 09.07.2019. године, 15.00 часова

Најаве догађаја