7. регионални округли сто „Социјални дијалог у Југоисточној Европи“ 8-10.октобар 2018. године, Бечићи

7. регионални округли сто „Социјални дијалог у Југоисточној Европи“ 8-10.октобар 2018.године, Бечићи

На позив  Министарства рада и социјалне заштите Републике Црне Горе и Фондације Фридрих Еберт, предсједница и генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић и Горан Станковић учествују у раду 7. регионалног округлог стола о теми „Социјални дијалог у Југоисточној Европи“.Окрулги сто се организује у сарадњи са Савезом синдиката Црне Горе, Унијом слободних синдиката Црне Горе и Удружењем послодаваца Црне Горе.

Циљ округлог стола је расрпава о нестандардним облицима рада и утицај глобализације и дигитализације у земљама Југоисточне Европе.

Поред синдикалних представника, у раду округлог стола учествују и представници послодаваца и ресорних министарстава земаља Југоисточне Европе.

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]