107.ЗАСЈЕДАЊЕ МЕЂУНАРОДНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ РАДА Женева, 28.мај – 8.јуни 2018.године

Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду 107. засједања Међународне организације рада која се сваке године одржава у Женеви у сједишту организације.

На пленарном зајседању разматраће се извјештаји земаља чланица о примјени конвенција и препорука Међународне организације рада, о насиљу над женама и мушкарцима у свијету рада, стратешким задацима социјалног дијалога и трипартизма у складу са Декларацијом о социјалној правди за фер глобализацију МОР-а из 2008.године и осталим многобројним питањима.

Осим учешћа у пленарном засједању, предсједница Мишић ће  се састати са представницима из Одјела за радничка питања и Одјела за достојанствен рад.

Предсједница Мишић ће, у Делегацији БиХ коју предводи замјеник Министра цивилних послова БиХ, учествовати у засједању у периоду од 4. до 8.јуна 2018. године.

Трилатерални састанак Економско - социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Трилатерални састанак економско – социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Међународна сарадња
Данас ће се у Београду у згради Владе Републике Србије одржати трилатерални састанак представника економско-социјалних савјета Републике Србије, Републике Српске и Грчке у чијем раду ће учествовати предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић. На [опширније]